Valmennukset

 • TUNNETAIDOT, NAISYRITTÄJÄN VALTTI! -verkkovalmennus

  0 Oppitunnit

  TUNNETAIDOT, NAISYRITTÄJÄN VALTTI! -4 viikon verkkovalmennus alkaa tammikuussa 2022! Naisyrittäjä, panosta omaan hyvinvointiisi! Paranna itsetuntemustasi, ota haltuun tunnetaidot ja nosta jaksaminen uudelle tasolle!

 • InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS KAJAANISSA

  0 Oppitunnit 30.00

  Haluatko luotettavan mittauksen oman kehosi koostumuksesta? Mittauksen avulla saat luotettavan tiedon siitä, kuinka paljon kehosi sisältää mm. lihasta, rasvaa ja nesteitä -ja missä suhteessa! Saat tietää myös sisäelintesi ympärillä olevan rasvan määrän, mikä on terveyden kannalta tärkeä tulos. OSTA InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS TÄSTÄ!

 • LAHJAKSI InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS KAJAANISSA

  0 Oppitunnit 30.00

  Haluatko luotettavan mittauksen oman kehosi koostumuksesta? Mittauksen avulla saat luotettavan tiedon siitä, kuinka paljon kehosi sisältää mm. lihasta, rasvaa ja nesteitä -ja missä suhteessa! Saat tietää myös sisäelintesi ympärillä olevan rasvan määrän, mikä on terveyden kannalta tärkeä tulos. OSTA InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS LAHJAKSI TÄSTÄ!

 • KOHTI PAREMPAA VUOROVAIKUTUSTA! -Vuorovaikutuskoulutus työyhteisölle

  0 Oppitunnit

  Kaipaako työyhteisönne herättelyä sisäisessä kommunikaatiossa? Pienillä ja yksinkertaisilla vuorovaikutukseen liittyvillä asioilla on mahdollista kehittää työyhteisöstänne paremmin toimiva -vaikka se toimisi hyvin jo nyt. Kysy tarjous!

 • PERSONAL TRAINER SINULLE JA YSTÄVILLESI -KAJAANISSA. Yksilöllinen pienryhmävalmennus!

  0 Oppitunnit

  Tässä valmennuksessa sinulla ja ystävilläsi on loistava mahdollisuus saada yksilöllinen personal trainer -ohjaus sekä pienryhmävalmennus samassa paketissa! Oletko jo kauan haaveillut elämäntapamuutoksesta? Haluatko tällä kertaa oikeasti onnistua yhdessä ystäviesi kanssa? Ilmoittaudu yhdessä ystäviesi kanssa!

 • ALOITA LIIKKUMINEN PERSONAL TRAINERIN AVULLA -HELPOSTI JA NAUTTIEN SIITÄ! Yksilöllinen 8 viikon liikuntastartti (verkossa)

  0 Oppitunnit 129.00

  Palaako sisälläsi kipinä liikunnallisen elämäntavan aloittamiselle, mutta et vain pääse alkuun? Oletko jo kauan aikonut aloittaa liikkumisen -jostain syystä aloittaminen aina siirtyy? Tässä liikuntastartissa sinulle laaditaan yksilöllinen liikuntaohjelma sinun taustasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. Sinua ei yritetä laittaa samaan muottiin muiden kanssa sillä sama ”liikkumisresepti” ei toimi kaikille! VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT HETI!

 • 4 TEHOKASTA, MUTTA LEMPEÄÄ HARJOITUSTA, JOILLA SAAT VAHVAN KESKIVARTALON! Verkossa –aloita nyt heti!

  1 Oppitunnit 39.00

  Jos koet, että keskivartalo on sinun heikoin lenkkisi, tämä harjoitusohjelma on juuri sinulle! Keskivartalon vahvistamisen ohella myös pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Harjoittelun myötä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmasti pistä pahaksesi, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa! Keskivartaloa vahvistavat harjoitukset saat heti käyttöösi ja ne ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan. Voit tehdä harjoituksia ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. OSTA HARJOITUSOHJELMA NYT JA ALOITA KESKIVARTALOSI VAHVISTAMINEN HETI!

Valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä ja valmentaja. Ihmisten hyvinvointiin liittyvät asiat ovat olleet aina lähellä sydäntäni.
Näytä kaikki