Valmennukset

 • InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS KAJAANISSA

  0 Oppitunnit 30.00

  Haluatko luotettavan mittauksen oman kehosi koostumuksesta? Mittauksen avulla saat luotettavan tiedon siitä, kuinka paljon kehosi sisältää mm. lihasta, rasvaa ja nesteitä -ja missä suhteessa! Saat tietää myös sisäelintesi ympärillä olevan rasvan määrän, mikä on terveyden kannalta tärkeä tulos. OSTA InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS TÄSTÄ!

 • ALOITA LIIKKUMINEN PERSONAL TRAINERIN AVULLA -HELPOSTI JA NAUTTIEN SIITÄ! Yksilöllinen 8 viikon liikuntastartti (verkossa)

  0 Oppitunnit 129.00

  Palaako sisälläsi kipinä liikunnallisen elämäntavan aloittamiselle, mutta et vain pääse alkuun? Oletko jo kauan aikonut aloittaa liikkumisen -jostain syystä aloittaminen aina siirtyy? Tässä liikuntastartissa sinulle laaditaan yksilöllinen liikuntaohjelma sinun taustasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. Sinua ei yritetä laittaa samaan muottiin muiden kanssa sillä sama ”liikkumisresepti” ei toimi kaikille! VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT HETI!

 • 4 TEHOKASTA, MUTTA LEMPEÄÄ HARJOITUSTA, JOILLA SAAT VAHVAN KESKIVARTALON! Verkossa –aloita nyt heti!

  1 Oppitunnit 39.00

  Jos koet, että keskivartalo on sinun heikoin lenkkisi, tämä harjoitusohjelma on juuri sinulle! Keskivartalon vahvistamisen ohella myös pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Harjoittelun myötä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmasti pistä pahaksesi, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa! Keskivartaloa vahvistavat harjoitukset saat heti käyttöösi ja ne ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan. Voit tehdä harjoituksia ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. OSTA HARJOITUSOHJELMA NYT JA ALOITA KESKIVARTALOSI VAHVISTAMINEN HETI!

 • LAHJAKSI InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS KAJAANISSA

  0 Oppitunnit 30.00

  Haluatko luotettavan mittauksen oman kehosi koostumuksesta? Mittauksen avulla saat luotettavan tiedon siitä, kuinka paljon kehosi sisältää mm. lihasta, rasvaa ja nesteitä -ja missä suhteessa! Saat tietää myös sisäelintesi ympärillä olevan rasvan määrän, mikä on terveyden kannalta tärkeä tulos. OSTA InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS LAHJAKSI TÄSTÄ!

Valmentajat

Kirsi Huotari
Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!
Näytä kaikki