Valmennukset

 • Tunteella tulosta! -12 viikon yksilöllinen premium-valmennus (etä-/verkkototeutus)

  1 Oppitunnit

  Autan naisyrittäjiä etenemään uralla itsevarmasti ja kasvattamaan tulosta stressittömämmin toimivien tunne- ja vuorovaikutustaitojen avulla, jotta he voivat työssään hyvin ja pystyvät nauttimaan lisääntyvästä vapaa-ajasta.

 • Tunnetaidot, vuorovaikutustaidot, tiimitaidot -koulutusta Kajaanissa

  0 Oppitunnit

  Kaipaako tiiminne tunnetaitoihin, vuorovaikutustaitoihin tai tiimitaitoihin liittyvää asiantuntijaluentoa tai -koulutusta?

 • LEMPEÄ LIIKUNTASTARTTI -3 kk:n pienryhmävalmennus (verkossa)

  0 Oppitunnit

  Palaako sisälläsi kipinä liikunnallisen elämäntavan aloittamiselle, mutta et vain pääse alkuun? Oletko jo kauan aikonut aloittaa liikkumisen -jostain syystä aloittaminen kuitenkin aina siirtyy? Eikö juuri nyt olisi ihana aika aloittaa ja ottaa kevät vastaan energisenä! Tässä liikuntastartissa laadin sinulle yksilöllisen liikuntaohjelman sinun taustasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. Tämän lisäksi saat tuen minulta ja pienryhmältä koko valmennuksen ajan.  

 • PERSONAL TRAINER SINULLE JA YSTÄVILLESI -KAJAANISSA. Yksilöllinen pienryhmävalmennus!

  0 Oppitunnit

  Tässä valmennuksessa sinulla ja ystävilläsi on loistava mahdollisuus saada yksilöllinen personal trainer -ohjaus sekä pienryhmävalmennus samassa paketissa! Oletko jo kauan haaveillut elämäntapamuutoksesta? Haluatko tällä kertaa oikeasti onnistua yhdessä ystäviesi kanssa? Ilmoittaudu yhdessä ystäviesi kanssa!

 • KOHTI PAREMPAA VUOROVAIKUTUSTA! -Vuorovaikutuskoulutus työyhteisölle

  0 Oppitunnit

  Kaipaako työyhteisönne herättelyä sisäisessä kommunikaatiossa? Pienillä ja yksinkertaisilla vuorovaikutukseen liittyvillä asioilla on mahdollista kehittää työyhteisöstänne paremmin toimiva -vaikka se toimisi hyvin jo nyt. Kysy tarjous!

Valmentajat

Kirsi Huotari
Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!
Näytä kaikki