PERSONAL TRAINER SINULLE JA YSTÄVILLESI -KAJAANISSA. Yksilöllinen pienryhmävalmennus!


Tässä valmennuksessa sinulla ja ystävilläsi on loistava mahdollisuus saada yksilöllinen personal trainer -ohjaus sekä pienryhmävalmennus samassa paketissa! Oletko jo kauan haaveillut elämäntapamuutoksesta? Haluatko tällä kertaa oikeasti onnistua yhdessä ystäviesi kanssa? Ilmoittaudu yhdessä ystäviesi kanssa!
Ilmainen
0 Oppituntia

 

Tässä valmennuksessa sinulla ja ystävilläsi on loistava mahdollisuus saada yksilöllinen personal trainer -ohjaus sekä pienryhmävalmennus samassa paketissa! Oletko jo kauan haaveillut elämäntapamuutoksesta? Haluatko tällä kertaa oikeasti onnistua yhdessä ystäviesi kanssa?

 


”PERSONAL TRAINER SINULLE JA YSTÄVILLESI -KAJAANISSA. Yksilöllinen pienryhmävalmennus”

Tämä 4 kk:n pienryhmävalmennuksen ajankohta sovitaan ryhmäkohtaisesti

 

Kutsu mukaan 2-3 ystävääsi ja ilmoittautukaa mukaan


 

Haaveiletko terveellisemmästä elämäntavasta, mutta sinulla ei ole ollut avaimia sen toteuttamiseen? Tässä kokonaisvaltaisessa pienvalmennusryhmässä sinut huomioidaan yksilönä ja pääset työstämään omia tavoitteitasi itsellesi sopivilla niin liikunnallisilla kuin ravitsemuksellisillakin tavoilla. Yksilöllinen valmennusohjelma suunnitellaan sinulle niin, että se ei vaadi sinulta itsekuria -mikä yleensä on este onnistumiselle. Tässä valmennuksessa opit yhdessä valmentajan kanssa, kuinka voit pienillä ja helpoilla ravitsemus- ja liikuntamuutoksilla edistää terveyttäsi. Tiedossa ei ole lakkoja eikä kieltoja! Päinvastoin: keskityt siihen, mitä voit lisätä – ei siihen, mitä voit vähentää.

 

Ehkä sinulla on takana jo useita yrityksiä elämäntapamuutokseen. Kenties olet kokeillut monia erilaisia ohjeita, todennut niiden jälkeen epäonnistuneesi ja ajatellut, että vika on sinussa. Voisiko asia olla kuitenkin niin, että kukaan ei ole vielä onnistunut tekemään sinulle sellaista ohjelmaa, että sinulla olisi ollut mahdollisuus onnistua? Haluan auttaa sinua kääntämään elämäntapasi kohti parempaa niin, että muutos on sinulle mahdollisimman helppoa ja motivoivaa. Autan sinua onnistumaan, omat lähtökohtasi ja toiveesi huomioiden. Hyppää ystäviesi kanssa mukaan valmennukseen, joka auttaa sinua ottamaan vastaan kevään energisenä!

 

Tämän pienvalmennusryhmän, jossa edetään viikko kerrallaan kohti omia tavoitteitasi, toteutusajankohta sovitaan ryhmäkohtaisesti. Haluan palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti, joten paikkoja on rajoitetusti! Kerää ystävästäsi 3-4 hengen ryhmä ja iltoittautukaa mukaan! Ei haittaa vaikka ryhmässä on alottelijoita ja kokeneempia liikkujia, sillä ohjelmat laaditaan jokaiselle yksilöllisesti.

 


SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS JUURI SINULLE? Kyllä, jos…


 • Olet valmis aloittamaan terveellisemmän elämäntavan ilman hampaiden kiristelyä ns. matalalta kynnykseltä
 • Uskot, että pystyt yhdessä ystäviesi ja personal trainerin avulla saavuttamaan tavoitteesi 
 • Olet jo kauan aikonut aloittaa ”elämäntaparemontin”, mutta jostain syystä se on aina siirtynyt
 • Olet jo kokeillut monia eri ohjelmia -tuloksetta
 • Olet kiinnostunut tarkastelemaan ruokavaliotasi ja syömään terveellisesti, hyvinvointiasi tukien
 • Haluat nauttia ruoasta ilman syyllisyyden tunnetta
 • Haluat yksilöllisen kunto-ohjelman, jossa on huomioitu sinun lähtökohtasi, tavoitteesi ja toiveesi
 • Et ole kokenut liikkumisesta mielihyvää 
 • Haluat edistää terveyttäsi ja liikkua liikuntasuositusten mukaisesti
 • Haluat selkeän kunto-ohjelman, jota noudattaa ja seurata yhdessä valmentajan kanssa
 • Olet harkinnut personal trainerin palveluja
 • Haluat hyvinvointia ja energiaa elämääsi
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen ja tekemään töitä oman hyvinvointisi eteen!

 


MITÄ KAIKKEA SAAT 4 kk:n VALMENNUSRYHMÄSSÄ?


 

 • 9 pienryhmätapaamista (60min/kerta) yhdessä valmentajan kanssa. Kaikki tapaamiset räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Osa tapaamisista on ns. hyvinvointiin liittyviä keskusteluja (aiheita mm. liikunta, ravitsemus, lepo) ja osa yhteistreenejä. Lopulinen ohjelma suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa. Kaikki harjoitukset ovat ns. matalan kynnyksen harjoituksia, joissa saat aina vaihtoehdon tehdä kevyemmin tai haastavammin. Lisäksi näihin kaikkiin liittyy tiivis ”tietoisku”, joka auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää kyseistä harjoitusmuotoa oman hyvinvoinnin edistämisessä.
 • Saat itsellesi omien tavoitteittesi ja toiveittesi pohjalta räätälöidyn liikuntaohjelman 4 kk:n ajalle. Sisältöinä mm. kestävyys- ja lihaskuntoharjoittelua. Halutessasi saat oman saliohjelman tai vaihtoehtoisesti lihaskunto-ohjelman, jota voit tehdä kotona.
 • Saat käyttöösi sähköisen työkalun, johon merkitset tekemäsi harjoitukset. Näin sinä ja valmentaja voitte molemmat seurata aktiivisuuttasi. Saat tarvittaessa apua ohjelman käytössä.
 • Saat ravitsemusneuvontaa, joka pohjautuu neljän päivän ajan täyttämääsi ruokapäiväkirjaan.
 • Saat valmennukseen osallistuvien ystäviesi tuen ja tsempin! Ja tietenkin ammattitaitoisen valmentajan tuen. Voit aina olla yhteydessä valmentajaan sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Saat siis oivan aloituspaketin kohti terveellistä elämäntapaa! Tämän valmennuksen jälkeen sinulla on avaimet noudattaa tätä elämäntapaa myös itseksesi. Halutessasi ja aiheesta innostuessasi voit osallistua jatkovalmennukseen, jossa pureudutaan aiheeseen syvemmin -> et jää yksin valmennuksen päätyttyä!

 

Huom! Lisäksi sinulla on mahdollista ostaa kehonkoostumusmittaus InBody-laitteella ennen ja jälkeen valmennuksen (hinta: 20€/mittaus, norm. 30€/mittaus). InBody-laite mittaa luotettavasti kehosi lihasmassan ja lihastasapainon, kehosi rasvaprosentin ja rasvamassan, sisäelintesi ympärille kertyneen viskeraalirasvan määrän, luu- ja mineraalimassasi, kehosi nestetasapainon, perusaineenvaihdunnassa tarvitsemasi energiamäärän sekä tavoitepainosi. Saat myös palautteen mittauksesta. Mittaus kertoo sinulle valmennusohjelman toimivuudesta ja omasta edistymisestäsi.

 


MIKÄ VALMENNUKSEN ARVO ON SINULLE?


 

 • 9 x pienryhmätapaaminen, 450€
 • Yksilöllinen liikuntaohjelma, jota päivitetään valmennuksen aikana sekä sähköinen työkalu harjoittelun tueksi + valmentajan seuranta, 99€
 • Yksilöllinen ravitsemusohjaus ruokapäiväkirjan pohjalta, 75€

Valmennuksen arvo sinulle on 624,00€. Tämä ei kuitenkaan ole sinun hintasi!

 


TÄSSÄ MUUTAMA ASIAKASPALAUTE AIKAISEMMISTA VALMENNUKSISTAMME:


 

Tuula 56-v.

”Hyvät asiantuntevat ohjaajat, huolellisesti valmisteltu valmennuskokonaisuus, hyvät harjoitukset yms., henkilökohtainen huomiointi, mukavat osallistujat. Erittäin onnistunut kokonaisuus😊! Olitte osaavia, asiantuntevia, kannustavia ja mukavia. Lämmin kiitos!”

Nainen 38-v.

”Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet, sopivan kokoinen ryhmä”

Kaisa 49-v.

”Olette todella hyviä. On turvallista olla, kun on asiantuntijoiden käsissä. Jatkakaa samaan malliin!”

 


VALMENNUKSEN TAPAAMISTEN AIKATAULU JA SISÄLTÖ


 

Ryhmätapaamiset (9 kertaa) toteutetaan joka toinen viikko ja kunkin tapaamisen kesto on noin 60 min. Tapaamisajankohdat sovitaan ryhmän kanssa yhdessä. Tapaamiset mm. valmentajan kotona Lehtikankaalla, ryhmän kanssa yhteisesti sovitussa paikassa tai ulkona. Tarkemmat tiedot saat ilmoittautumisen jälkeen.

 

Tapaamisten sisältöinä esimerkiksi:

 • 1. kerta: valmennus ensimmäisellä kerralla tutustutaan ja jokaiselle osallistujalle laaditaan helpot ja realistiset tavoitteet oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Sovitaan myös omatoimisesta treeniohjelmasta valmennuksen ensimmäisille viikoille.
 • 2. kerta: yhteistreenit, jonka sisällöstä sovitaan yhdessä ryhmän kanssa (esim. kehonpainoharjoittelu, kävely/hölkkätreeni, kehonhuolto). Lisäksi jokainen osallistuja pääsee aloittamaan omatoimisesti hänelle suunnitellun liikuntaohjelman.
 • 3. kerta: Ravitsemusneuvontaa ruokapäiväkirjojen pohjalta
 • 4. ja 5. kerta: yhteistreenit, joiden sisällöistä sovitaan yhdessä ryhmän kanssa
 • 6. kerta: tavoitteiden tarkastelu ja liikuntaohjelman päivittäminen, keskustelua hyvinvointiin liittyvistä asioista
 • 7 ja 8. kerta: yhteistreenit, joiden sisällöistä sovitaan yhdessä ryhmän kanssa
 • 9. kerta: tavoitteiden tarkastelu ja tavoitteet valmennuksen jälkeen
 • Valmennukseen kuuluu joka toinen viikko ns. itsenäinen harjoittelu, jolloin ryhmä treenaa yksin tai yhdessä tavoitteiden/ohjelman (vaikka ryhmä treenaisi yhdessä, jokaisella osallistujalla on omat tavoitteet) mukaan ilman valmentajaa.
 • Sisältöjä mahdollisuus muokata ryhmän toiveiden mukaan

 

Pidätämme oikeiden muutoksiin.

 


HINTA JA MAKSAMINEN


PERSONAL TRAINER SINULLE JA YSTÄVILLESI -valmennuksen ryhmäkoko on 3-4 henkilöä (voit tiedustella hintaa myös eri kokoisille ryhmille tai yksilövalmennukselle).

 

4 kuukauden valmennuksen hinta: 84€/kk/hlö (4x 84€ =336€ / hlö).

 

ILMOITTAUDU MUKAAN:

 • LAITTAMALLA SÄHKÖPOSTIA: info@rightonme.fi
 • SOITTAMALLA NUMEROON: 050-547 6566 / Kirsi

 

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, TYKY-setelit, ePassi tai Edenred

                                 


 

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää,

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

tai

laita sähköpostia: info@rightonme.fi


Oppitunnit

Valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä ja valmentaja. Ihmisten hyvinvointiin liittyvät asiat ovat olleet aina lähellä sydäntäni.
Kaisa Loikkanen
Valmentaja
Olen yksi Right on Me - yrityksen  valmentajista. Valmennan asiakkaita Nirvana fitness- tunneilla ja muilla mind & body tunneilla.
Näytä kaikki