VAHVISTA KESKIVARTALOA, LISÄÄ LIIKKUVUUTTA JA RENTOUDU HENGITTÄMÄLLÄ -pilottivalmennusryhmä verkossa

Keskivartalo vahvaksi

VAHVISTA KESKIVARTALOA, LISÄÄ LIIKKUVUUTTA JA RENTOUDU HENGITTÄMÄLLÄ -pilottivalmennusryhmä verkossa

15.00

Osasto:

Product Description

 

Verkkovalmennus

3 TEHOKASTA,

MUTTA LEMPEÄÄ,

OHJELMAA, 

JOILLA VAHVISTAT KESKIVARTARLOASI,

LISÄÄT LIIKKUVUUTTA JA RENTOUDUT.

 

Tämä 6 viikkoa kestävä pilottivalmennusryhmä alkaa 6.1.2020 ja se toteutetaan verkossa! 


 

Käy taistoon talven kaamosta ja väsymystä vastaan ja aloita intensiivinen harjoittelu hyvinvointisi edistämiseksi! 

 

Jos koet, että keskivartalo on sinun heikoin lenkkisi, kärsit niska-hartiaseudun kivuista tai koet olevasi stressaantunut -tämä valmennus on juuri sinulle! Keskivartalon vahvistamisen ohella myös pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Harjoittelun myötä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmasti pistä pahaksesi, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa!

 

Valmennuksen aikana saat käyttöösi 3 erilaista keskivartaloa vahvistavaa ohjelmaa, joita voit tehdä ajasta ja paikasta riippumatta -silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. 

 

Harjoitusohjelman punaisena lankana käytämme Nirvana Fitness –menetelmää. Menetelmä on yhdistelmä pilates ja jooga –tyyppistä harjoittelua, jossa pääset tekemään hengitysharjoituksia musiikin kanssa, liikkuvuusharjoitteluun yhdistettynä. Liikkeet ovat dynaamisia, joten sinun ei tarvitse pinnistellä pysyäksesi ääriasennoissa. Rentouttava musiikki auttaa sinua keskittymään harjoitukseen ja tämä puolestaan auttaa sinua esim. stressinhallinnassa. Lisäksi tiedossa on energiatason nousua! Olemme valinneet tähän harjoitusohjelmaan erityisesti keskivartaloa vahvistavat liikkeet.

 

Harjoituksissa keskitytään vain olennaiseen, kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Näin ohjelma on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi! Tervetuloa mukaan ammattitaitoisten valmentajien toteuttamaan ohjelmaan 🙂