4 TEHOKASTA, MUTTA LEMPEÄÄ HARJOITUSTA, JOILLA SAAT VAHVAN KESKIVARTALON! Verkossa -aloita nyt heti!

Klikkaa tästä 1. viikon materaaleihin

4 TEHOKASTA, MUTTA LEMPEÄÄ HARJOITUSTA, JOILLA SAAT VAHVAN KESKIVARTALON! Verkossa -aloita nyt heti!

39.00

Osasto:

Product Description

4 TEHOKASTA, MUTTA LEMPEÄÄ HARJOITUSTA, JOILLA SAAT VAHVAN KESKIVARTALON.

Voit aloittaa harjoittelun nyt heti -ajasta ja paikasta riippumatta, sillä kaikki materiaali on verkossa. 


Kesää kohti mennään jo kovaa vauhtia ja nyt onkin aivan loistava aika aloittaa intensiivinen harjoittelu keskivartalosi vahvistamiseksi! Heitä samalla hyvästit istumatyön aiheuttamille lihaskivuille ja kehon jäykkyydelle!

 

Jos koet, että keskivartalo on sinun heikoin lenkkisi, tämä harjoitusohjelma on juuri sinulle! Samalla pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Harjoittelun myötä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmasti pistä pahaksesi, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa! Keskivartaloa vahvistavat harjoitukset saat heti käyttöösi ja ne ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan. Voit tehdä harjoituksia ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

 

Harjoitusohjelman punaisena lankana käytämme Nirvana Fitness –menetelmää, joka on vielä uutta koko Suomessa. Menetelmä on yhdistelmä pilates ja jooga –tyyppistä harjoittelua, jossa pääset tekemään hengitysharjoituksia musiikin kanssa, liikkuvuusharjoitteluun yhdistettynä. Liikkeet ovat dynaamisia, joten sinun ei tarvitse pinnistellä pysyäksesi ääriasennoissa. Rentouttava musiikki auttaa sinua keskittymään harjoitukseen ja tämä puolestaan auttaa sinua esim. stressinhallinnassa. Lisäksi tiedossa on energiatason nousua! Olemme valinneet tähän harjoitusohjelmaan erityisesti keskivartaloa vahvistavat liikkeet.

 

Harjotiuksissa keskitytään vain olennaiseen, kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Näin ohjelma on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja onnistut varmasti! Tervetuloa mukaan ammattitaitoisten valmentajien toteuttamaan ohjelmaan.