NÄIN OTAT HELPON STARTIN KOHTI TERVEELLISTÄ ELÄMÄNTAPAA! Kajaanissa 30.8.2018 alk.

YKSILÖLLINEN PIENRYHMÄVALMENNUS!

NÄIN OTAT HELPON STARTIN KOHTI TERVEELLISTÄ ELÄMÄNTAPAA! Kajaanissa 30.8.2018 alk.

258.00

Haaveiletko terveellisemmästä elämäntavasta, mutta sinulla ei ole ollut avaimia sen toteuttamiseen? Tässä kokonaisvaltaisessa pienvalmennusryhmässä sinut huomioidaan yksilönä ja pääset työstämään omia tavoitteitasi itsellesi sopivilla niin liikunnallisilla kuin ravitsemuksellisillakin tavoilla. Yksilöllinen valmennusohjelma suunnitellaan sinulle niin, että se ei vaadi sinulta itsekuria -mikä yleensä on este onnistumiselle. Tässä valmennuksessa opit yhdessä valmentajan kanssa, kuinka voit pienillä ja helpoilla ravitsemus- ja liikuntamuutoksilla edistää terveyttäsi. Tiedossa ei ole lakkoja eikä kieltoja, päinvastoin: keskityt siihen, mitä voit lisätä – ei siihen, mitä voit vähentää. HUOM! PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI, ILMOITTAUDU HETI!

Osasto:

Product Description

Tässä valmennuksessa sinulla on loistava mahdollisuus saada yksilöllinen personal trainer -ohjaus sekä pienryhmävalmennus samassa paketissa! Oletko jo kauan haaveillut elämäntapamuutoksesta? Haluatko tällä kertaa oikeasti onnistua?


“NÄIN OTAT HELPON STARTIN KOHTI TERVEELLISEMPÄÄ ELÄMÄNTAPAA!”

Tämä suosittu

10 viikon pienryhmävalmennus

Kajaanissa alkaa 30.8.2018!


 

Haaveiletko terveellisemmästä elämäntavasta, mutta sinulla ei ole ollut avaimia sen toteuttamiseen? Tässä kokonaisvaltaisessa pienvalmennusryhmässä sinut huomioidaan yksilönä ja pääset työstämään omia tavoitteitasi itsellesi sopivilla niin liikunnallisilla kuin ravitsemuksellisillakin tavoilla. Yksilöllinen valmennusohjelma suunnitellaan sinulle niin, että se ei vaadi sinulta itsekuria -mikä yleensä on este onnistumiselle. Tässä valmennuksessa opit yhdessä valmentajan kanssa, kuinka voit pienillä ja helpoilla ravitsemus- ja liikuntamuutoksilla edistää terveyttäsi. Tiedossa ei ole lakkoja eikä kieltoja! Päinvastoin: keskityt siihen, mitä voit lisätä – ei siihen, mitä voit vähentää.

 

Ehkä sinulla on takana jo useita yrityksiä elämäntapamuutokseen. Kenties olet kokeillut monia erilaisia ohjeita, todennut niiden jälkeen epäonnistuneesi ja ajatellut, että vika on sinussa. Voisiko asia olla kuitenkin niin, että kukaan ei ole vielä onnistunut tekemään sinulle sellaista ohjelmaa, että sinulla olisi ollut mahdollisuus onnistua? Haluamme auttaa sinua kääntämään elämäntapasi kohti parempaa niin, että muutos on sinulle mahdollisimman helppoa ja motivoivaa. Autamme sinua onnistumaan, omat lähtökohtasi ja toiveesi huomioiden. Hyppää mukaan valmennukseen, joka auttaa sinua ottamaan vastaan syksy energisenä!

 

Tämä pienvalmennusryhmä, jossa edetään viikko kerrallaan kohti omia tavoitteitasi, alkaa to 30.8.2018. Haluamme palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti, joten paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittaudu viimeistään 13.8.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NÄIN OTAT HELPON STARTIN KOHTI TERVEELLISTÄ ELÄMÄNTAPAA! Kajaanissa 30.8.2018 alk.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *