Mitä tehdä, kun lihaskipu haittaa juoksuharjoittelua/HighRoller/1.8.

grid-2

Mitä tehdä, kun lihaskipu haittaa juoksuharjoittelua/HighRoller/1.8.

129.00

Osasto:

Product Description

Nautitko juoksemisesta, mutta kireät ja väsyneet lihakset estävät täysipainoisen harjoittelun? Tässä verkkovalmennuksessa saat juoksuharjoitteluun kaiken hyödyn irti HighRoller -putkirullasta -vain kahdessa viikossa! HighRoller –putkirulla sisältyy valmennuksen hintaan (arvo 99 €). HighRoller –rullauksella saat venyttelyn tavoin lisää pituutta lihaksiisi. Mutta sitäkin arvokkaampi asia on, että opit hyödyntämään HighRolleria kuin hierontaa. Saat helpotusta lihaskireyksiin ja poistat lihasväsymystä juuri silloin, kun koet siihen olevan erityisesti tarvetta. Sinun ei tarvitse muistaa varata erikseen aikaa hierojalle ja jäädä odottamaan tuota helpotuksen tuomaa hetkeä. Samalla säästät myös paljon rahaa! Ja nämä säästämäsi rahat voit käyttää vaikkapa uusiin juoksukenkiin!

Valmennuksen hinta 129 €, sis. HighRoller -putkirullan. Kun ostat valmennuksen, kirjoita lisätiedot -kohtaan haluamasi väri (musta, oranssi tai pinkki). Ilmoittaudu viimeistään 26.8. niin ehdimme lähettää sinulle HighRollerin ennen valmennuksen alkamista.

Huom! Voit osallistua valmennukseen myös siinä tapauksessa, jos sinulla on jo oma HirghRoller -putkirulla. Hinta sinulle, ilman putkirullaa, on vain 39,00 €! Jos valitset tämän vaihtoehdon, ilmoittaudu laittamalla viestiä sähköpostiimme: info@rightonme.fi. Ilmoittaudu viimeistään 1.8.2017.

Sisältö:

  • Hinta sisältää oman HighRoller -putkirullan (arvo 99,00 €), joka toimitetaan sinulle lähimpään Postin toimipisteeseen. HighRoller on käytettävissäsi aina, myös valmennuksen jälkeen. Voit hyödyntää rullaa myös koko kehon rullauksessa. BONUKSENA saat ohjeet pdf-muodossa myös tähän!
  • Valmennus sisältää 5 alaraajojen rullaukseen keskittyvää videota. Voit katsoa videot aina uudelleen sinulle parhaiten sopivaan aikaan, paikasta riippumatta. Videot siltävät sekä palauttavia harjoituksia sekä harjoituksia, jotka vastaavat yhtä treenikertaa. Videot tulevat sinulle näkyviin ajastettuna kahden viikon aikana, joten ehdit paneutua jokaiseen harjoitukseen.
  • Sinulle annetaan selkeät ohjeet, kuinka kahden viikon valmennus etenee ja mitä se sinulta vaatii.
  • Saat oleellisen tiedon lihashuollon merkityksestä ja liikuntavammojen ennaltaehkäisystä juoksuharjoittelussa.
  • Saat myös tehtäviä, joissa määrittelet omat tavoitteesi ja seuraat edistymistäsi.
  • Valmennus on suunniteltu niin, että voit oppia HighRoller -tekniikan helposti ja ymmärtää, mihin sen käyttö perustuu.
  • Saat vapaan pääsyn valmennuksen materiaaleihin 6 kuukauden ajan.

Valmennuksen aikana voit kysyä sinua askarruttavista asioista suoraan valmentajiltasi!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mitä tehdä, kun lihaskipu haittaa juoksuharjoittelua/HighRoller/1.8.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *