Aloita liikkuminen personal trainerin avulla -helposti ja nauttien siitä! Yksilöllinen 8 viikon liikuntastartti (verkossa)

fitness-1348867_1920

Aloita liikkuminen personal trainerin avulla -helposti ja nauttien siitä! Yksilöllinen 8 viikon liikuntastartti (verkossa)

129.00

Osasto:

Product Description

Tämä valmennus on yksilöllinen, matalankynnyksen liikuntastartti. Voit aloittaa liikunnallisen elämäntavan NYT heti!

 


“NÄIN ALOITAT LIIKKUMISEN HELPOSTI JA NAUTTIEN SIITÄ! -Yksilöllinen liikuntastartti.”

 

Palaako sisälläsi kipinä liikunnallisen elämäntavan aloittamiselle, mutta et vain pääse alkuun? Oletko jo kauan aikonut aloittaa liikkumisen -jostain syystä aloittaminen aina siirtyy? Tässä liikuntastartissa laadin sinulle yksilöllisen liikuntaohjelman sinun taustasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. En yritä laittaa sinua samaan muottiin muiden kanssa sillä sama ”liikkumisresepti” ei sovi kaikille!

 

Liikuntastartissa saat käyttöösi sähköisen kalenterin, josta näet kaikki sinulle laaditut harjoitukset ohjeiden kanssa 8 viikon ajalle. Pystyt seuraamaan omaa liikkumistasi konkreettisesti ja merkitsemään suoritetut harjoitukset kalenteriin. Myös minä valmentajana pystyn seuraamaan edistymistäsi kalenteristasi ja osaan motivoida/kannustaa sinua oikeaan suuntaan. Kun sinulla on valmis liikuntaohjelma,tiedät tarkaan, mitä sinun tulee tehdä saavuttaaksesi tavoitteet. Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse itse pähkäillä näiden asioiden kanssa. Valmentajanasi olen sinun tukenasi koko 8 viikon ajan, sillä olemme yhteydessä säännöllisesti -puhelimitse ja sähköpostilla. Liikuntastartti ei siis ole paikkaan eikä aikaan sidottu, sillä kaikki tapahtuu etänä. Jos olet miettinyt personal trainerin palkkaamista, tämä on hyvä vaihtoehto sille.   

 

Haluan kertoa sinulle, että tämä liikuntastartti ei tule olemaan sinulle pakkopullaa eikä hampaat irvessä tekemistä. Päinvastoin! Haluan sinunkin kokevan nautinnon tunteen, jonka liikkumisesta voi saada. Siksi suunnittelen ohjelmasi niin, että sen toteuttaminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Säännöllisen liikkumisen kautta tulet huomaamaan, että jaksat tehdä asioita paremmin. Se tuleekin olemaan yksi tärkeä motivoiva tekijä  kohti aktiivisempaa elämäntapaasi.  Hyvällä ohjauksella, kannustuksella ja ennen kaikkea onnistumisen kokemusten sinäkin opit nauttimaan liikkumisesta. Eikö ole jo aika lähteä liikkeelle? Kun aloitat nyt, olet keväällä jo hyvässä vauhdissa, kun muut ovat vielä “lähtökuopissa” 🙂

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aloita liikkuminen personal trainerin avulla -helposti ja nauttien siitä! Yksilöllinen 8 viikon liikuntastartti (verkossa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *