Kuinka saada vahva keskivartalo 6 viikossa? Tehokas, mutta lempeä verkkovalmennus itselle tai lahjaksi. Alkaa 8.1.2018

Lahjaksi -itselle tai läheisellesi

Kuinka saada vahva keskivartalo 6 viikossa? Tehokas, mutta lempeä verkkovalmennus itselle tai lahjaksi. Alkaa 8.1.2018

79.00

Osasto:

Product Description

Jos koet, että keskivartalosi on sinun heikoin lenkkisi istumatyön vuoksi, tämä valmennus on juuri sinulle! Tässä valmennuksessa keskityt intensiivisesti keskivartalosi vahvistamiseen 6 viikon ajan. Samalla pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Opit myös kehonhallintaa. Valmennuksen päätyttyä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Kokeilepa, kuinka suoristamalla kehosi ryhdikkääksi saat olosi heti itsevarmemmaksi! Valmennuksen tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmaan pistä pahaksesi sitä, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa!

Valmennuksen punaisena lankana käytämme Nirvana Fitness –menetelmää, joka on uutta koko Suomessa. Menetelmä on yhdistelmä pilates ja jooga –tyyppistä harjoittelua, jossa pääset tekemään hengitysharjoituksia musiikin kanssa, liikkuvuusharjoitteluun yhdistettynä. Liikkeet ovat dynaamisia, joten sinun ei tarvitse pinnistellä pysyäksesi ääriasennoissa. Rentouttava musiikki auttaa sinua keskittymään harjoitukseen ja tämä puolestaan auttaa sinua esim. stressinhallinnassa. Lisäksi tiedossa on energiatason nousua! Nirvana Fitness –ohjelmasta olemme valinneet tähän valmennukseen juuri keskivartaloa vahvistavat liikkeet.

Valmennuksessa keskitytään vain olennaiseen, kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Näin valmennus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Onnistut varmasti! Tervetuloa mukaan ammattitaitoisten valmentajien ohjaamina ?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuinka saada vahva keskivartalo 6 viikossa? Tehokas, mutta lempeä verkkovalmennus itselle tai lahjaksi. Alkaa 8.1.2018”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *