6 HELPPOA ASKELTA KAAMOKSEN SELÄTTÄMISEEN 1.12.2017

grid-1

6 HELPPOA ASKELTA KAAMOKSEN SELÄTTÄMISEEN 1.12.2017

89.00

Tuntuuko, että pimeä kaamosaika ottaa sinusta otteen ja sohvanpohja houkuttaa iltaisin? Tässä valmennuksessa kampitat kaamoksen hengityksen ja liikkeen avulla!

Haluatko tuntea olosi energiseksi, iloiseksi ja hyväntuuliseksi myös kaamoksen keskellä? Valmennuksessa lupaamme sinulle mieltä ja kehoa huoltavia lempeitä, mutta tehokkaita koko kehoa vahvistavia harjoituksia. Harjoituksissa vahvistat erityisesti keskivartaloasi ja teet liikkuvuushajoituksia, joiden avulla saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin kiputiloihin, kuten päänsärkyyn ja selkäkipuihin.

Osasto:

Product Description

Tuntuuko, että pimeä kaamosaika ottaa sinusta otteen ja sohvanpohja houkuttaa iltaisin? Tässä valmennuksessa kampitat kaamoksen hengityksen ja liikkeen avulla!

 

Haluatko tuntea olosi energiseksi, iloiseksi ja hyväntuuliseksi myös kaamoksen keskellä? Valmennuksessa lupaamme sinulle mieltä ja kehoa huoltavia lempeitä, mutta tehokkaita koko kehoa vahvistavia harjoituksia. Harjoituksissa vahvistat erityisesti keskivartaloasi ja teet liikkuvuushajoituksia, joiden avulla saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin kiputiloihin, kuten päänsärkyyn ja selkäkipuihin. Hajoituksissa keskityt oikeaan hengitystekniikkaan, jolla on yhteyksiä moniin hyvinvointiisi liittyviin tekijöihin.

Olemme suunnitelleet valmennuksen niin, että pääset heti tositoimiin, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi mihinkään turhaan. Kaikki ylimääräinen on karsittu pois ja vain oleellinen on mukana! Tieto on helposti saatavilla ja helposti ymmärrettävissä.Verkkovalmennuksen materiaali on käytössäsi 6 kuukauden ajan eli voit palata kaikkiin materiaaleihin aina halutessasi! 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “6 HELPPOA ASKELTA KAAMOKSEN SELÄTTÄMISEEN 1.12.2017”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *